tv Kameraden - KIJK OP AFSTAND, BELEEF HET SAMEN!

Kameraden Café

Een ontmoetingsplek voor mensen van verschillende generaties die hun ervaringen met elkaar delen en van elkaar willen leren. En dat onder het genot van een drankje op het terras van het voormalig brugwachtershuisje bij Sluis 0 (heden BroedLoket)

Iedere 1e en 2e zondag van de maand zijn wij geopend van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Kan je er niet bij zijn maar wil je wel graag iets leren van iemand van een andere generatie laat het ons weten dan zoeken we voor jou de ideale match. Contact ons via [email protected] of bel 073-2020979

team Kameraden

Wat is TV Kameraden?

Kameraden zou Kameraden niet zijn als we niet juist in deze tijd zorgen voor verbinding. Op een ‘coronaproof’ en laagdrempelige manier verbinden we met TV Kameraden jong en oud, ook in deze tijd. Dat doen we in Den Bosch, maar ook de rest van Nederland. Alles wat je nodig hebt om mee te doen, is een tv en een telefoon!

Wat doen Kameraden?

We maken tv kijken leuker, interessanter en socialer!
Bekijk programma’s, series en films over jouw interesses. Van sport tot cultuur en van politiek tot romantische komedies: jullie bepalen wat je kijkt. Wij zorgen voor de match met andere gelijkgestemden en geven regelmatig kijktips!

Samen met de vrijwilligers van je sportvereniging een sportfilm kijken? Met je vrienden ver weg de beste documentaires zien? Of de seizoensfinale van je favoriete tv-serie kijken met andere fans en napraten met mede-fanatiekelingen? We maken het mogelijk! Tegelijkertijd help je andere (ouderen) die door de coronacrisis minder sociaal contact hebben. Win-win dus!

Hoe werkt het?

1: Meld je aan en wij matchen de verschillende generaties met elkaar (al dan niet op basis van interesses). Wij zorgen ervoor dat jullie met elkaar in contact kunnen komen.

2:  Jullie kijken tegelijkertijd thuis naar hetzelfde programma. Kies zelf een online theatervoorstelling, film of documentaire uit. Netflix of culturele uitzending van een van onze culturele partners? Dat bepalen jullie zelf!

3: Na afloop bellen jullie met elkaar om gezellig na te praten.

Wil je meedoen? Gezellig! Stuur een email naar [email protected] met wat informatie over jezelf, bel 073-2020979 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Agenda

Wie mag er meedoen?

Iedereen! In tijden als deze kunnen we allemaal wat meer verbinding gebruiken, ook op afstand. We willen meer gezellige contacten tot stand brengen voor alleenstaande ouderen die nu thuis zitten. De coronacrisis raakt iedereen, maar hen in het bijzonder. Deel het idee dan vooral ook met familie en vrienden. 

#TVKameraden

Staat de popcorn klaar, levert het facetimen een gezellige selfie op, of wil je het plezier van TV Kameraad zijn met anderen delen op social media? Gebruik dan de hashtag #TVKameraden om ons te taggen!

Wat kameraden ervaren

Culturele partners

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door onze culturele partners. Wil je ook je steentje bijdragen? Neem dan contact op!

THEATERAANDEPARADE_LOGO

Maatschappelijke partners

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door onze  maatschappelijke partners. Wil je ook je steentje bijdragen? Neem dan contact op!

Scroll naar top