Wat is TV Kameraden?

Kameraden zou Kameraden niet zijn als we niet juist in deze tijd zorgen voor verbinding. Op een ‘coronaproof’ en laagdrempelige manier verbinden we met TV Kameraden jong en oud, ook in deze tijd. Dat doen we in Den Bosch, maar ook de rest van Nederland. Alles wat je nodig hebt om mee te doen, is een tv en een telefoon!

Wat doen TV Kameraden?

We maken tv kijken leuker, interessanter en socialer voor je! Bekijk programma’s, series en films die gaan over jouw interesses. Van sport tot cultuur en van politiek tot Netflix docu’s: jullie bepalen wat je kijkt. Online of op TV. Wij zorgen voor de match met andere gelijkgestemden. Samen met mensen uit verschillende generaties de tegenlicht afleveringen van de VPRO kijken en nabespreken? Met iemand interessante artikelen lezen en je mening delen met elkaar? Of zelfs een mooi boek lezen en nabespreken. Met TV Kameraden deel je je interesse en ervaring met elkaar. En wie weet ontmoet je elkaar wanneer het weer mag in ons KameradenCafé.

Na corona

Zodra het weer kan organiseren we weer interessante en leerzame ontmoetingen. Denk hierbij aan workshops, uitjes en activiteiten op het gebied van fotografie, Spaanse taal, filosofie, kunst, sport, theater etc.

Hoe werkt het?

1: Meld je aan en wij matchen de verschillende generaties met elkaar op basic van interesses Wij zorgen ervoor dat jullie met elkaar in contact kunnen komen.

2:  Jullie kijken tegelijkertijd vanuit eigen huis naar hetzelfde programma. Of kies zelf een online theatervoorstelling, film of documentaire uit. Netflix of culturele uitzending van een van onze culturele partners? Dat bepalen jullie zelf!

3: Na afloop bellen jullie met elkaar om het na te bespreken.

Wil je meedoen? Gezellig! Stuur een email naar info@kameraden.nl met wat informatie over jezelf, bel 073-2020979 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Programma

Wie mag er meedoen?

Iedereen! In tijden als deze kunnen we allemaal wat meer verbinding gebruiken, ook op afstand. We willen meer interresante en gezellige contacten tot stand brengen tussen jongeren en senioren. Deel het idee dan vooral ook met familie en vrienden. 

#TVKameraden

Staat de popcorn klaar, levert het facetimen een gezellige selfie op, of wil je het plezier van TV Kameraad zijn met anderen delen op social media? Gebruik dan de hashtag #TVKameraden om ons te taggen!

Wat kameraden ervaren

Scroll naar top