Vrijwilligerswerk doe je, Kameraad ben je!

Met vrienden ga je naar de kroeg, je gaat in je eentje naar de sportschool, en met je Kameraad ontdek je Den Bosch: van samen naar het theater tot skate en rollator tours door de stad. 

We brengen generaties gezellig samen

We brengen generaties gezellig samen, delen verhalen, levenslessen en hilarische momenten, want in iedere oudere zit een jongere. Je leert andere jonge en iets minder jonge Kameraden kennen op een laagdrempelige manier. Geen vrijwilligerswerk, maar wel een verschil maken – dat is wat Kameraden doen. Je kunt ook op een andere manier van betekenis zijn voor een ander, bijvoorbeeld als Hulpkameraad of Eventkameraad. 

Werkwijze

Stap 1: Eenvoudig aanmelden

Laat ons weten dat je interesse hebt via onderstaande knop, en we nemen (hoe snel en hoe even vermelden) contact met je op. Je zit nergens aan vast

Stap 2: Intake

We spreken met je af om je beter te leren kennen en wat uitleg te geven over de mogelijkheden.

Stap 3: Matchen maar!

We gaan je matchen met andere Kameraden en laten je weten zodra we een match hebben gevonden, zodat jullie elkaars contactgegevens ontvangen.

Stap 4: Koffieafspraak

Je gaat met je match kennismaken tijdens een koffieafspraak. Je mag samen bepalen waar dat is. Er zijn leuke cafés en restaurants bij ons aangesloten die jullie van gratis koffie voorzien☺

Stap 5: Kameraad zijn

Lijkt het je hierna leuk om samen op pad te gaan? Via onze culturele partners in de stad hebben we toegangskaarten voor musea, toneel, theater, dans en filmvoorstellingen. Zelf ideeën voor leuke activiteit? Ook dat horen we graag!

Aanmelden vrijblijvend gesprek

Leuk om je te leren kennen!
We delen graag wat extra info en onze ervaringen met je.

kennismaken op de speeddate

Onze eerstvolgende speeddate bijeenkomst staat in de agenda.

Een leuke manier om vrijblijvend kennis te maken met ons en met een aantal Kameraden.

073-2020979

Op werkdagen van 9:00 tot 17:00

[email protected]

Burgemeester Loeffplein 70 b
's-Hertogenbosch

Veel gestelde vragen

Iedereen! In tijden als deze kunnen we allemaal wat meer verbinding gebruiken, ook op afstand. We willen meer gezellige contacten tot stand brengen voor alleenstaande ouderen die nu thuis zitten. De coronacrisis raakt iedereen, maar hen in het bijzonder. Deel het idee dan vooral ook met familie en vrienden. 

Jazeker! Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende partners. Wil je ook je steentje bijdragen? Neem dan contact op!

Ja. Kameraden zou Kameraden niet zijn als we niet juist in deze tijd zorgen voor verbinding. Op
een ‘coronaproof’ en laagdrempelige manier willen met TV Kameraden toch contact tussen
jonge mensen en alleenstaande ouderen in Den Bosch – en de rest van Nederland –
realiseren. Alles wat je nodig hebt om mee te doen, is een tv en een telefoon!

Meld je aan en wij matchen jong en oud met elkaar. Wij zorgen ervoor dat jullie met elkaar
in contact kunnen komen.

Extra Kameraden

Als je zelf een leuk idee hebt om een activiteit of evenement te organiseren voor de Kameraden, laat het ons weten. Wij ondersteunen je dan met promomateriaal en hebben ook budget voor je. En natuurlijk nodigen we dan onze Kameraden uit om erbij te zijn! 

Mail Caroline voor een afspraak hierover: [email protected]

Eventkameraad

Als je zelf een leuk idee hebt om een activiteit of evenement te organiseren voor de Kameraden, laat het ons weten. Wij ondersteunen je dan met promomateriaal en hebben ook budget voor je. En natuurlijk nodigen we dan onze Kameraden uit om erbij te zijn! 

Mail Caroline voor een afspraak hierover: [email protected]

Hulpkameraad

Onze organisatie zelf kan ook hulp gebruiken. Als jij net als ons ook graag meehelpt met het samenbrengen van generaties die samen op pad gaan, dan ben je van harte welkom. We vinden het belangrijk dat je doet wat je leuk vind. Daarom willen we met je in gesprek om te kijken wat bij jou past. 

Mail Caroline voor een afspraak hierover: [email protected]

Matchmaker

Een belangrijk onderdeel van Kameraden is het matchen van de jonge mensen met de senioren. Als Matchmaker zorg jij voor het matchen van de Kameraden die zich aanmelden. Je helpt mee met vinden van nieuwe Kameraden en geeft ze meer informatie. Aan de hand van deze gesprekken ga je matchen en houd je even contact om te kijken hoe het is gegaan.

Culturele partners

Wij zijn trots op onze partners die het mogelijk maken dat verschillende generaties samen op pad gaan. Ook hierbij staan? we gaan graag in gesprek.

THEATERAANDEPARADE_LOGO
Scroll naar top